woensdag 16 oktober 2013

Help! Ik krijg geen bezichtigingen.

Geen bezichtigingen?

Wat doe je als je nooit een bezichtiging krijgt maar wel regelmatig Open Huis houdt. Hier volgen enkele tips:

Tip 1: Kijk eerst eens kritisch en wees eerlijk wat je tot nu toe hebt gedaan om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Het gaat er niet om wat jij mooi vindt, maar wat je doelgroep mooi vindt.


Tip 2: Misschien is fotograferen je hobby, maar laat je interieur fotograferen door professionals. Nog te vaak zie ik een geweldige woning, maar zijn de foto's zeer slecht. Een gemiste kans. Als je op zoek bent naar een hotel en je ziet foto's met een slordige presentatie ga je er ook niet naar toe.

Niet opgeruimd, scheve foto, weerkaatsing van het licht
Tip 3: Je huis is nu optimaal gepresenteerd en je houdt ook nog eens iedere maand Open Huis. Maar nog steeds niemand....
Tijd voor promotie!

Maakt niet uit wat je gaat verkopen. Iedereen moet het weten, dat het te koop staat. Woningwebsites zijn belangrijk. Op hoe meer je staat des te beter. Denk aan Funda, OpenHuizenLink en de website van je makelaar. Naast online promotie is offline ook nog steeds belangrijk. Deel flyers uit in je buurt of adverteer in de lokale huis-aan-huis krant.

Heb je na deze tips nog steeds niemand die naar je woning toekomt? Bespreek dan met je makelaar een nieuwe verkoopstrategie. Staat je woning al langer dan een jaar te koop dan adviseer ik je om een second opinion makelaar in te schakelen. Deze heeft vaak een frisse blik en geeft je nieuwe energie hoe je de verkoop van je woning kan aanpakken.

Veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten